Houtskeletbouw (HSB)

De afgelopen jaren hebben wij ons met name gespecialiseerd in het maken van prefab houtskeletbouw tekeningen. Onze expertise zit voornamelijk in de gevelsluitende elementen. Deze werkzaamheden verrichten wij voor diverse bedrijven. Houtskeletbouw heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, steeds meer bedrijven zien de voordelen van dit bouwsysteem en passen dit dan ook toe.

Elke houtskelet producent heeft zijn eigen details, principes, werkwijze en bedrijfsstijl. Onze aanpak is erop gericht deze stijl onder de knie te krijgen zodat er voor uw medewerkers en klanten niet veel zal veranderen en op deze manier heeft u extra flexibele tekencapaciteit.

Tijdens de projecten wordt u exact op de hoogte gehouden van de project status en iedere week krijgt u een overzicht van uw bij ons onderhanden zijnde werken en de status daarvan. Afspraken die gemaakt zijn, zullen worden vastgelegd en naar u worden verstuurd, zodat u ook tijdens het tekenproces een vinger aan de pols houdt en exact weet wat er is besproken. Natuurlijk zullen grotere wijzigingen of ingrepen eerst met u of uw medewerkers worden overlegd. Het overleg met uw opdrachtgever kunnen wij rechtstreeks voor u doen, maar het is ook mogelijk om e.e.a. onder de hoede van uw projectleider plaats te laten vinden waarbij hij of zij onze tekenaar(s) weer aanstuurt.

De uiteindelijke tekeningen zullen in overleg worden aangeleverd zoals u dat wilt en na afronding van het project zijn de tekeningen ook uw eigendom. Al uw gegevens, bouwprincipes en detaillering worden bij ons vertrouwelijk behandeld. "Wat u ons toevertrouwt blijft bij ons en tussen ons".


Kantoor Nijestee Groningen

Met TrompCAD bent u zeer flexibel en haalt u veel extra kennis en ervaring in huis om elk project aan te kunnen. 

De voordelen op een rij:

  • Flexibel inzetbare tekencapaciteit.
  • Kennis en ervaring binnen handbereik.
  • Alles onder een dak. 

Onze werkzaamheden kunnen zowel op aanname als op regiebasis worden uitgevoerd.